marți, 6 noiembrie 2012
Din gradina
Astazi am mai adunat ce a mai ramas prin gradina.
Mai am de adunat un rand de sfecla rosie de pus la borcan, dar asta maine.
Tot maine o sa greblez, o sa intorc compostul si o sa suplimentez cu resturile din gradina.
Dupa aceea o sa imbogatesc gradina cu 2 saci mari cu gainat de pasare uscat
Acum am o dilema...cum pot sa inrosesc o galeata si jumatate de gogosari verzi?
Auzisem de metoda tinerii lor la intuneric, acoperiti, impreuna cu cateva banane
A incercat cineva?
Daca-i pun asa verzi la borcan, imi este teama ca devin amari
Am mai scos de un borcanel mai micut de muraturi
Iar morcovii o sa-i pun in cutii cu nisip
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Nu devin amari gogosarii, poti sa-i folosesti si asa. Acum te invidiez eu :) Iti trimit mandarine la schimb ?
RăspundețiȘtergereDaaaaa :)
ȘtergereBuna ziua am foarte mult gogoșari verzi ceas putea face cu ei
RăspundețiȘtergere