marți, 20 august 2013

A venit timpul


ca rosiutelor micute

-cocktail galbene

-yellow pear
 -zebrino
sa le inchin o oda.
Am folosit aceeasi reteta folosita si anul trecut
Metoda a fost testata si apreciata si nu are rost sa o schimb.







9 comentarii:

  1. Ce harnicuta,felicitari,vreau si eu reteta daca se poate si ai timp ,am si eu rosii galbene micute in forma de para,rosii chery. Apropo anul acesta am avut prima data green zebra super bune . Pupici Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie zebrino mi s-au parut cele mai bune :)
      Reteta o gasesti aici http://cuangelikue.blogspot.ro/2012/09/rosii-cherry-la-borcan.html
      Te pup

      Ștergere
  2. Ce „simfonie” de culori aici la tine! :)
    Superbe roșiile. Am văzut și rețeta. Interesantă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am zebrino :(( Sunt zemoase sau mai asa ca pentru bulion?
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt tari si carnoase si foarte dulci, mai dulci decat cherry-urile normale :)
      Daca nu gasesti pana la primavara seminte, imi aduci aminte si iti trimit eu :)

      Ștergere
  4. Vrem si noi cateva seminte de zebrino....te rugam

    RăspundețiȘtergere