In asteptarea prunelor brumarii, am repetat cu 5 kg de prune cumparate de sot din Obor. La 5 kg de prune spalate, curatate de samburi si taiate sferturi, am folosit 1,5 kg de zahar si o lamaie. Am mai scris si anul trecut despre gem aici . Nu are rost sa mai repet.
Aveti grija! Este un gem care sare, mai ales cand amestecati. Foarte temperamental!
Delicios de gospodină. :) A ieșit strașnic. Bravo! La anul, poate intră și ai noștri prunișori pe rod. Deja i-am predestinat, de la plantare, pe trei ramuri: fructe proaspete, gem și, biensur, țuică!
:))) Ooo, daaa, fiertură de cocârț! Nu mult! Numai cât să-ți topească țurțurii din oase :) Sau măcar un vin fiert, cu piper și scorțișoară. Și un ceai de ghimbir după! După vinul fiert, normal. Și cu un foc în șemineu... Hai, că m-am tâmpit! E vară, e cald de murim și avem treabă! =))
Delicios de gospodină. :) A ieșit strașnic. Bravo! La anul, poate intră și ai noștri prunișori pe rod. Deja i-am predestinat, de la plantare, pe trei ramuri: fructe proaspete, gem și, biensur, țuică!
RăspundețiȘtergereBiensurul suna bine :)))
ȘtergereMai ales iarna, fiarta, la un joc de carti cu prietenii
:)))
RăspundețiȘtergereOoo, daaa, fiertură de cocârț! Nu mult! Numai cât să-ți topească țurțurii din oase :) Sau măcar un vin fiert, cu piper și scorțișoară. Și un ceai de ghimbir după! După vinul fiert, normal. Și cu un foc în șemineu... Hai, că m-am tâmpit! E vară, e cald de murim și avem treabă! =))
=))
ȘtergereSuper! Arată excelent. Felicitări!
RăspundețiȘtergereinspirată faza aia cu LOADING... :))
M-am amuzat cand le-am salvat :)
ȘtergereHaha, mișto faza cu „loading”. :)
RăspundețiȘtergereMa mai prostesc si eu :)
Ștergere