marți, 25 septembrie 2012

Supa crema

de legume, din gradina
Vremea aceasta imi place, place... 
Inca mai culeg din gradina mea legume diverse


Pe langa ce este pe tava, am folosit aproximativ 2,5l de apa, 2 cartofi, sare, unt cat o nuca mica, smantana
Am curatat legumele, le-am spalat, le-am portionat grosier si le-am aruncat intr-o oala cu apa. 
Le-am pus la fiert. 
Dupa ce au fiert, le-am pasat direct in oala cu blenderul de mana.
Am adaugat untul si am potrivit de sare. 

Mai simplu nici ca se poate!
Si cum o supa crema merge mana-n mana cu o portie buna de crutoane, am taiat cateva felii de paine in bucati si le-am pus intr-o cratita la prajit.

Aranjamentul final a fost oferit de copilu'





2 comentarii:

  1. Ma crezi, ca si eu azi asta am pus in farfurie, dar cu mai putine legume in reteta ( doar telina din cea de frunze, cartofi, un ardei, ceapa si ulei de masline,iar la sfirsit lapte si smintina + crutoane si niste feta ce se topea in supa calda ). E o bunatate !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune. Nu poti da gres cu ele :)
      Iar feta greceasca in supa...mmm, trebuie sa fie tare buna

      Ștergere