luni, 15 iulie 2013

Concediu



Acel cuvant ce elibereaza.
Da, vom pleca o perioada in concediu
Stiu ca nu m-am omorat cu postarile in ultimul timp. 
As putea da vina pe orice, pe cele 24 de ore ca nu sunt 48, pe muncitorii din constructii ca nu respecta niciun termen, pe curatenia de dupa ( de-a dreptul horror), pe enterocolita kinderului, pe raceala de dinainte, pe buruieni (ca sunt multe), pe viata (ca e frumoasa), pe anotimp (ca-l ador), pe oboseala (cat un munte), pe stress, pe ...

In perioada asta am impresia ca nimic din ce fac nu este de scris, de fotografiat, de relatat. Ca nimic din ce fac si zic nu este interesant, de comentat.
Asa ca...sunt in cautare de noi reportaje, tocmai bune de relatat.
Si unde sa le gasesti, daca nu in concediu?
Mi-am atribuit functia de reporter de teren. 
Va promit ca voi incropi un jurnal special pentru aceasta deplasare, voi incerca sa va relatez ostilitatile, ma voi strecura printre inamici, voi scrie din transee, va voi prezenta ingrozitoarea viata dintr-o insula, va voi descrie pe larg terorile la care sunt supusi turistii, precum si instrumentele de tortura (mare, soare, nisip, bere rece, carte de citit buna-buna, petreceri pana tarziu, frappe-uri nenumarate, bunatatile de pe masa, scufundari).
Ma voi sacrifica si chiar iau in calcul revenirea pe plaiuri mioritice cu bagaj suplimentar, depus ostentativ fix pe solduri.
Si cum ziceam...

Va pup, dragilor si aveti grija de voi!


12 comentarii:

  1. Sa petreceti minunat si sa te intorci cu tolba plina de povesti !

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Ma bucur ca sunteti bine si ca plecati in concediu,la fel vom face si noi plecat pe 17 .07 pentru 10 zile la marea noastra adica la Sulina,Concediu placut cu multa odihna si relaxare la maxim Pupici Silvia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distractie placuta, Silvia
      Pe odihna nu ma prea bazez, dar sigur imi doresc relaxare si distractie :)

      Ștergere
  3. Asa, enerveaza-ma si tu!! ca toata lumea pleaca sa se relaxeze numai fraierii raman pe baricade...Macar sa bei o bere cu lamaie si in contul meu pe unde te-oi duce.:))

    RăspundețiȘtergere
  4. setezi ceasul s-o ia mai usor, bei bere premium la micul dejun de la ora 13, dormi cand si cat vrei, inchizi telefonul, mai e si maine o zi.
    - cat e ceasul?
    -7.
    - dimineata sau seara?
    asa sa-ti fie vacanta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Să te-ntorci cu gura până la urechi și toată o lumină.

    RăspundețiȘtergere